ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Λέτε να δούμε και την Ολγα Τρέμη στο Koρωπί;


Το Open γίνεται πιο «Mega» από το Mega στον ενημερωτικό του τομέα

Ως γνωστόν ο επί σειρά ετών διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega, από το 2003 μέχρι το 2014 οπότε και άρχισε να «καταρρέει» η «Τηλέτυπος», έχει ήδη αναλάβει το ίδιο πόστο στο Open από τη Δευτέρα. Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος συνεργάζεται ξανά με πολλά γνώριμά του..
πρόσωπα από το «μεγάλο κανάλι», καθώς στο Κορωπί έχει «μετακομίσει» σχεδόν η μισή (παλιά) δημοσιογραφική ομάδα του Mega.
Ο λόγος για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, τον Γιάννη Σαραντάκο, τη Λίνα Δρούγκα, τον Σωτήρη Δανέζη, τον Βίκτορα Βλαχογιάννη, την Αλεξία Τασούλη, τη Σοφία Φασουλάκη (δικαστικό ρεπορτάζ), τη Μίνα Καραμήτρου (αστυνομικό ρεπορτάζ), τον Χρήστο Τσιγουρή (ρεπορτάζ ΣΥΡΙΖΑ) και από τους ανταποκριτές τον Μιχάλη Ιγνατίου (ΗΠΑ), τον Θανάση Αυγερινό (Ρωσία), τον Παντελή Βαλασσόπουλο (Γερμανία), την Μαρία Ζαχαράκη (Τουρκία) και άλλους, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.
Εν ολίγοις το Open θυμίζει πλέον πιο πολύ Mega, στον ενημερωτικό του τομέα, από το ίδιο το Mega, χωρίς όμως τα «τοξικά» στοιχεία της περιόδου των μνημονίων. Γεγονός στο οποίο φαίνεται πως ποντάρουν ο Ιβάν Σαββίδης και οι υπόλοιποι ιθύνοντες του «ανοιχτού καναλιού».
Δεν αποκλείεται, πάντως, να ενταχθούν στο δυναμικό του Open (σύντομα κιόλας) και άλλοι από την παλιά «φρουρά» του «μεγάλου καναλιού». Λέτε να δούμε και την Ολγα Τρέμη;

- από το e-tetradio