ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Ραγκούσης: Η ένοχη ολιγωρία της Κυβέρνησης και η αλήθεια που αποσιωπά

Για τις πτήσεις από Ιταλία και τις δύο ταχύτητες εξάπλωσης του κορωνοιού γράφει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης στα κοινωνικά μέσα σημειώνοντας: "Εάν στην Ελλάδα επιτρέπεται ακόμη η ύπαρξη μιας διαφορετικής γνώμης από αυτήν που θέλει να επιβάλει η κυβερνητική προπαγάνδα, τότε παρακαλώ να μου επιτραπεί η διατύπωση των ακόλουθων απόψεων..

Ως αξιωματική αντιπολίτευση-κατά τρόπο που δεν έχει προηγούμενο με βάση τα πολιτικά ήθη του κομματικού μας συστήματος-στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις την καραντίνα που γενικευμένα επιβλήθηκε μετά τις 16 Μαρτίου.
Αυτό επέβαλαν τα διεθνή επιστημονικά υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς και η ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας.
Ωστόσο, η ορθότητα της γενικευμένης καραντίνας μετά τις πρώτες εβδομάδες, δεν συνεπάγεται πως όλα έγιναν και έγκαιρα και σωστά στην πατρίδα μας.
Με γνώμονα λοιπόν όχι την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση αλλά την αλήθεια καθώς και την εξαγωγή των σωστών συλλογικών συμπερασμάτων ώστε να μην επαναληφθούν ποτέ άλλοτε τα ίδια καθοριστικά λάθη, εξηγούμαι: