ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

«Σύνορο» αγάπης στην πλατεία Καρύτση

Ο ζωγράφος και φωτογράφος Νικήτας Καραγιάννης εκθέτει πρόσφατη δουλειά του στην Blue Rose Gallery, το ολοκαίνουργιο μπαρ / γκαλερί με θέα την πλατεία του Αγίου Γεωργίου Καρύκη
Τείχη, συρματοπλέγματα, απαγορεύσεις. Η οδύσσεια προσφύγων και μεταναστών τα τελευταία χρόνια αποκαλύπτει την άλλη όψη του κόσμου. Μια  όψη που περιγράφεται με τις λέξεις φόβος, αποκλεισμός, σύνορο.
Ο Νικήτας Καραγιάννης, ταλαντούχος ζωγράφος και φωτογράφος με συμμετοχές σε εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό (Λος Άντζελες, Μαϊάμι), αναζητεί εξόδους διαφυγής από τα τείχη που..
ορθώνονται καθημερινά γύρω μας και εντός μας, δημιουργώντας εικόνες εξαιρετικής ομορφιάς και ευγλωττίας. Με το βλέμμα του ανοίγει δρόμους για να περάσουν η ανθρωπιά, η αγάπη και η φαντασία, αναδεικνύοντας τη ματαιότητα των συνόρων.
Η έκθεσή του στο φρέσκο –φρεσκότατο-  μπαρ / γκαλερί Blue Rose στην πλατεία Καρύτση αποτελεί εξαιρετική αφορμή για να ξεφύγουμε από το «σύνορο» του σπιτιού και της ρουτίνας και να γνωρίσουμε τη νέα και φιλόξενη όψη της πλατείας που «ανέστησε» γενιές αθηναίων και συνεχίζει.
«Σύνορο» του Νικήτα Καραγιάννη, Blue Rose Gallery, πλατεία Καρύτση 5, Αθήνα. Διάρκεια έκθεσης: Τετάρτη 10 έως Τετάρτη 31 Μαΐου.  
- newpost