ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

24ωρη απεργία στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο»

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» προχωρούν σε 24ωρη απεργία διεκδικώντας τα δεδουλευμένα δύο μηνών.
Συγκεκριμένα τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ  αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους,  τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς ραδιοφώνου, οι οποίοι εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», από τις 6 π.μ. της Δευτέρας, 15 Μαΐου έως τις 6 π.μ. της Τρίτης, 16 Μαΐου 2017.
Η απεργία πραγματοποιείται για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών δύο μηνών στους συναδέλφους.
Θυμίζουμε ότι οι εργαζόμενοι της Αυγής βρίσκονται σε ετοιμότητα, προειδοποιώντας ότι τυχόν.. προσκόμματα στην προσπάθεια επανεκκίνησης της εφημερίδας που περιλαμβάνει τον ανασχεδιασμό της και την ενίσχυσή της, είναι δυνατόν να επιφέρουν την ανάσχεση ή, ακόμα χειρότερα, τη ματαίωση του εγχειρήματος.
Στους εργαζόμενους της Αυγής οφείλονται τρία μηνιάτικα μόνο για το 2017και ξεπερνούν τα δέκα μηνιάτικα από προηγούμενα έτη (διαβάστε ΕΔΩ το ψήφισμα της γενικής συνέλευσης)