ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Θα μας τρελάνει; Που τον είδε τον σεξισμό του Βαρουφάκη;

«Πλακώθηκαν» στον αέρα της ΕΡΤ 3 η Δώρα Αυγέρη και ο Γιάνης Βαρουφάκης. Λίγο η έλλειψη τακτ της δημοσιογράφου, λίγο η υπερβάλλουσα επιθετικότητα του πρώην υπουργού Οικονομικών, δεν ήθελε και πολύ για να ανάψει η... συζήτηση.
Δείτε το βίντεο παρακάτω και παρατηρήστε πως μετά τον πρώτο γύρο της κόντρας (μετά το σχόλιο της δημοσιογράφου) ακολουθεί και δεύτερος προς το τέλος της εκπομπής (πάλι μετά από σχόλιο της Δώρας Αυγέρη).
Θεωρώ πως φέρουν και οι δύο.. μερίδιο ευθύνης, δεν έχει σημασία ποιος περισσότερο και ποιος λιγότερο.


Η δημοσιογράφος βέβαια βγήκε μετά στο Protagon και εκμεταλλεύτηκε το επεισόδιο κάνοντας... πολιτική και λέγοντας πράγματα που μας κάνουν να καταλαβαίνουμε πια τον εκνευρισμό του Βαρουφάκη. «Ο τρόπος του ήταν καθαρά σεξιστικός, ενώ χαρακτηρίζω τη συνολική συμπεριφορά του φασιστική» λέει! Τον έβγαλε φασίστα και σεξιστή τον άνθρωπο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Πολύ εύκολους τους έχει τους χαρακτηρισμούς.
Και συνεχίζει λίγο παρακάτω, ακόμα χειρότερα: «Εάν το πίστευα, δεν θα έκανα τη συνέντευξη, όπως δεν κάνω με χρυσαυγίτες, διότι μπορεί να τύχει το οτιδήποτε μαζί τους».
«Τρόικα του εσωτερικού»; Ετσι την είπε ο Βαρουφάκης;

- Δ. Κανελλόπουλος (ΕφΣυν)