ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Ο ρουφιανάκος της ΕΡΤ...

… που «δίνει» τους συναδέλφους του στη Νέα Δημοκρατία

Θα μπορούσε να μιλήσει κανείς για «βαθύ λαρύγγι» στην ΕΡΤ που δουλεύει για λογαριασμό της ΝΔ, αλλά θα αδικούσε τη θρυλική ταινία και κυρίως τα πραγματικά «βαθιά λαρύγγια» στη σύγχρονη ιστορία της δημοσιογραφίας!
Διότι το «βαθύ λαρύγγι» της ΕΡΤ δεν είναι τίποτα άλλο από έναν κακομοίρη – πλην γνωστό δημοσιογράφο, που η Πειραιώς τού έχει αναθέσει να παρακολουθεί όλες τις εκπομπές και να καταγράφει τα πάντα που λένε οι συνάδελφοί του...
Ο γνωστός λοιπόν νεοδημοκράτης δημοσιογράφος, έχει επωμιστεί την ευθύνη να καταγράφει.. τι λένε οι συνάδελφοί του στις εκπομπές και να ενημερώνει το επικοινωνιακό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη… Δηλαδή σαν την χαμαλοδουλειά που κάνουν οι μαθητευόμενοι δημοσιογράφοι στις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Ελληνοφρένεια»… για να κόβουν αστεία βίντεο!
Κατά τα άλλα ο «ρουφιανάκος» της ΝΔ στην ΕΡΤ είναι και απρόσεκτος, αφού δεν μετέφερε ολόκληρη τη φράση του δημοσιογράφου που έγινε αφορμή για την επίθεση της Πειραιώς (δείτε ΕΔΩ)!
Υπάρχει όμως και ένα καλό, μέσα σε όλα. Διότι έγινε σαφές, ακόμη και σε εκείνους που είχαν αμφιβολίες, τι ΕΡΤ θέλει η ΝΔ και τι εννοεί όταν υπερασπίζεται την ελευθερία της γνώμης των δημοσιογράφων!

- από το enimerosi24.gr