ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Κυριάκος σε Μπόμπολα: Ξέρω πού ανήκουν οι εφημερίδες σου

Με παρέμβαση Μητσοτάκη κατέρρευσε, η συμφωνία του επιχειρηματία και προέδρου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη με τον εκδότη Φώτη Μπόμπολα για εξαγορά του "Πήγασου". Αυτό αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά στο πρωτοσέλιδό της και κάνει λόγο για τελεσίγραφο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Η εφημερίδα του Γιάννη Κουρτάκη ισχυρίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ξεκάθαρο µήνυµα τόσο προς την πλευρά του αφεντικού του «Πήγασου», Φώτη Μπόµπολα, όσο και προς την πλευρά των τραπεζών που χειρίζονται τα δάνεια του εκδοτικού ομίλου της Μεταμόρφωσης Χαλανδρίου.
Τα Παραπολιτικά αναφέρονται και σε έναν "αποκαλυπτικό" διάλογο ανάμεσα.. στον Κυρ. Μητσοτάκη και τον Φώτη Μπόμπολα:.. «Ξέρεις που ανήκει η καρδιά μου» - «Ξέρω πού ανήκουν οι εφημερίδες σου»...
Το θέμα όμως είναι πως την περασμένη εβδομάδα ο Φώτης Μπόμπολας απάντησε με σκληρή γλώσσα στη Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης του «Πήγασου». Ο εκδοτικός όμιλος αναφερόμενος στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις επενδυτικές κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη ανέφερε πως «προκαλεί έντονο προβληματισμό η πολιτική παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο διάσωσης του εκδοτικού ομίλου «Πήγασος ΑΕ». Μία διαδικασία που εξελίσσεται, όπως είναι σε όλους γνωστό, με όρους νομιμότητας και διαφάνειας και σε απόλυτη συνεννόηση με τις τράπεζες...» (διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ ΕΔΩ)