ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Ο Μπόμπολας στύλωσε τα πόδια...

Κινητοποιήσεων συνέχεια στον Πήγασο με τους εργαζόμενους του Μπόμπολα να το «τραβάνε» μέχρι να πληρωθούν και το αφεντικό να έχει στυλώσει τα πόδια. Ετσι τα  Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΠΕΛ και της ΕΦΕ και αποφάσισαν την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας, από τις 06:00 της Κυριακής, 14 Μαΐου έως τις 06:00 της Δευτέρας, 15 Μαΐου.
Οι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων αποδοχών, που οφείλει ο Όμιλος των εκδοτικών επιχειρήσεων Μπόμπολα στους εργαζόμενους  απαιτούν τα Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΠΕΛ και της ΕΦΕ.
Οι απεργιακές κινητοποιήσεις συνεχίζονται καθώς οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την εντελώς παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική..
συμπεριφορά της εργοδοσίας, η οποία, αφενός τους οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές, που αντιστοιχούν στις αποδοχές των μηνών β’ 15νθημέρου Δεκεμβρίου 2016, Ιανουαρίου 2017, Φεβρουαρίου 2017, Μαρτίου 2017 και Απριλίου 2017 και αφετέρου συστηματικά καταπατά κάθε συμφωνία και δέσμευση από την πλευρά της.
Τη Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017  στις 14.00 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του Ομίλου στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος).

Y.Γ. Αληθεύει ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου χθες στην ραδιοφωνική του εκπομπή είπε: "Οι εργαζόμενοι στο Έθνος απεργούν. Ευκαιρία να διαβάσετε τις Ειδήσεις που βρίσκονται στα περίπτερα.";