ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Απολύσεις και νέες ατομικές συμβάσεις στου Μπόμπολα


- Η επόμενη ημέρα με τον Ιβάν Σαββίδη 
- Οι εργαζόμενοι απαιτούν τα δεδουλευμένα τους και προειδοπούν με κινητοποιήσεις
Την εξόφληση μέρους των οφειλόμενων
δεδουλευμένων τους (ξεπερνούν τους τέσσερις μήνες) εντός των επόμενων ημερών, απαιτούν οι εργαζόμενοι στις εκδοτικές επιχειρήσεις συμφερόντων Φώτη Μπόμπολα («Εθνος», «Ημερησία», περιοδικά κ.ά.). Σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις μέχρι την εξόφληση του συνόλου των δεδουλευμένων τους. Η παραπάνω απόφαση ελήφθη σε Γενική Συνέλευση των εργαζομένων την περασμένη Παρασκευή..
Εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ, σύμφωνα με το Ριζοσπαστη, ενημέρωσαν για το πραγματικό περιεχόμενο της συνάντησης ΕΣΗΕΑ - Μπόμπολα την περασμένη Πέμπτη, κατά την οποία ο τελευταίος είπε, μεταξύ άλλων, ότι αν προχωρήσει η συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη για τη συμμετοχή του στις επιχειρήσεις τις οποίες έχει ή συμμετέχει ο Φώτης Μπόμπολας («Εθνος», MEGA, Ιριδα, πρακτορεία κ.ά.), θα γίνουν απολύσεις και θα υπογραφούν νέες ατομικές συμβάσεις με χειρότερους όρους.
Ακόμα ο Μπόμπολας, ζήτησε από την ΕΣΗΕΑ κλίμα «εργασιακής ειρήνης», ενώ αναφέρθηκε στα δύο πρακτορεία διανομής Τύπου, λέγοντας πως θα πρέπει να συγχωνευτούν και ότι θα γίνουν πάνω από 200 απολύσεις.
Οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ κάλεσαν τους εργαζόμενους να μη δεχτούν να περάσουν αυτοί οι σχεδιασμοί και δήλωσαν ότι τα σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ θα ζητήσουν άμεση σύγκληση της διασωματειακής επιτροπής.