ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Το ψήφισμα των εργαζομένων στον «Πήγασο»

Δεν θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες του ομίλου Μπόμπολα (Εθνος, Ημερησία, Goal News κλπ) μέχρι και την Δευτέρα καθώς οι συνεργαζόμενες Ενώσεις των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου αποφάσισαν την κήρυξη νέας 48ωρης απερ­γίας στον «Πήγασο», από τις 06:00 της Παρασκευής έως τις 06:00 της Κυριακής. Οι εργαζόμενοι στον μιντιακό όμιλο του Φώτη Μπόμπολα κατά την σημερινή γενική τους συνέλευση έβγαλαν ψήφισμα στο οποίο αναφέρουν:
 “Οι εργαζόμενοι στον «Πήγασο» κατά την διάρκεια της σημερινής, μαζικής συνέλευσης στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, που έγινε στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας, αποφασίσαμε ΟΜΟΦΩΝΑ:
Την συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας.
Μας οφείλονται δεδουλευμένα πέντε μηνών, ενώ οι συνεχείς διαβεβαιώσεις για κλείσιμο της.. «ψαλίδας» και αποπληρωμή των οφειλόμενων δεν έχουν τηρηθεί.
Η συστηματική ασυνέπεια από την πλευρά της εργοδοσίας έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά απολύσεων, περικοπών, μειώσεων (κατά τα τελευταία πέντε χρόνια) και την καταπάτηση της προσωπικής και επαγγελματικής μας αξιοπρέπειας.
Ο αγώνας συνεχίζεται και καλούμε όλο το κλάδο, σε αγώνα για τα κοινά προβλήματα και στο πλευρό της κοινωνίας που μαστίζεται από την κρίση.
Οι εργαζόμενοι στον «Πήγασο».
Αθήνα 11/05/2017”
Η επόμενη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στον Όμιλο ΠΗΓΑΣΟΣ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15/5/ στις 14.00.