ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Ο απλός υπάλληλος Νίκος Μάνεσης...

Ποιους θέλει να δείρει ο δημοσιογράφος

Σφόδρα δυσαρεστημένος εμφανίζεται ο πολυπράγμων (κάνει τρεις δουλειές και δηλώνει φτωχός) Νίκος Μάνεσης για το γεγονος ότι οι αρμόδιοι του ΑΝΤ1 έβαλαν την εκπομπή του «60 λεπτά Ελλάδα» απέναντι από το (ασυναγώνιστο) Voice. Μιλώντας στο Epsilon ο Νίκος Μάνεσης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το αντιμετώπισα πολύ ψύχραιμα. Εγώ είμαι ένας απλός υπάλληλος και απέναντι στην κυριακάτικη λειτουργία της ΕΡΤ να με έβαζαν θα καθόμουν. Από εκεί και πέρα, το κάθε μαγαζί επιλέγει πως θα προστατεύσει το προϊόν του. Με έβαλαν απέναντι στο Voice. Ίσως φταίει που είμαι ενημερωτικός. Αν ήμουν ψυχαγωγικός ίσως είχα και διαφορετική μεταχείριση σε επίπεδο διευθύνσεων. Δεν έχω μάθει να διαμαρτύρομαι, έχω μάθει..
να πολεμάω. Απέναντι από το Voice; Απέναντι από το Voice! Από όπου θες. Εγώ την ίδια δουλειά κάνω. Εγώ είμαι Ιόνιος. Είμαι γαϊδούρι σε επίπεδο υπομονής κι εργατικότητας. Τα γαϊδούρια όμως, για όσους δεν το ξέρουν, έχουν καλύτερη μνήμη από τον ελέφαντα. Kαι εγώ δεν είμαι από αυτούς τους τηλεαστέρες που αν τους φτύσει η τηλεόραση θα καταλήξουν στο ψυχιατρείο».
Σχετικά με επεισόδιο που συνέβη με παπαράτσι ο Ν. Μάνεσης: «Η Φαίη με συγκράτησε αυτό το καλοκαίρι στο να στραφώ στην ελληνική Δικαιοσύνη για κάτι απαράδεκτο που έγινε και το λέω δημοσίως ότι την επόμενη φορά θα στραφώ. Τους έσωσε ότι έβαλαν μπλερ στο πρόσωπο των παιδιών. Την επόμενη φορά που θα με πλησιάσει φωτογράφος και θα τον εντοπίσω, θα φάει πάρα πολύ ξύλο! Πάρα πολύ ξύλο! Και όσοι είναι στον περίγυρό μου ξέρουν ότι μπορώ να το κάνω, ξέρουν ότι το έχω κάνει».