ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Τίνος είναι ο Νεοδημοκράτης;

Η ΝΔ πάντως λέει ότι δεν έχει καμμία σχέση 

Αίσθηση έχει προκαλέσει μια ξαφνική ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρεται στην εφημερίδα «Νεοδημοκράτης» τονίζοντας ότι ουδεμία σχέση έχει με τη Νέα Δημοκρατία.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν δίνει περαιτέρω πληροφορίες.
Η εφημερίδα «Νεοδημοκράτης», πάντως, και η ιστοσελίδα neodimokratis.gr, φιλοξενεί ειδήσεις και δημοσιεύματα ιδιαίτερα φιλικά προς τη Νέα Δημοκρατία, ενώ σε αυτήν έχουν κατά καιρούς αρθρογραφήσει κορυφαία στελέχη του κόμματος, όπως ο Χρήστος Σταϊκούρας και ο Λευτέρης Αυγενάκης.
Η ίδια η εφημερίδα, η οποία κυκλοφορεί από τον Ιούνιο του 2016, καλεί τους νεοδημοκράτες να γίνουν συνδρομητές «σε μία προσπάθεια για την επικοινωνιακή μάχη των αξιών μας που είναι μάχη για..
την Ελληνική μας ταυτότητα, για την διατήρηση των κεκτημένων μας αλλά και την γρήγορη αποδόμηση της καταστροφικής κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου».
Παράλληλα προσφέρει στους αναγνώστες της κάρτα μέλους «για χρήση εκπτώσεων και προνομίων σε μια σειρά επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα».

efsyn.gr