ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Πόσους άνεργους θα απορροφήσουν οι νέες εφημερίδες;

Ερχονται οι «Ειδήσεις» του Ν. Χατζηνικολάου και η «Ελευθερία του Τύπου» του Χρ. Μουλίνου

«Aληθινές Ειδήσεις» θα λέγεται η νέα ημερήσια εφημερίδα του Real Group που βγαίνει στα περίπτερα την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου. Το φύλλο θα είναι πρωινό -όπως η Καθημερινή και η Αυγή- και δεν θα κυκλοφορεί Δευτέρα και φυσικά δεν θα έχει κυριακάτικο λόγω... Real News. Ο Ν. Χατζηνικολάου έχει βρει, λέει, επενδυτή, ένα ξένο fund (δείτε ΕΔΩ) που θα καλύψει τις οικονοµικές ανάγκες της έκδοσης του νέου εντύπου.
Η εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα «Αγορά» του Real Group θα σταματήσει να βγαίνει..
με την σημερινή της μορφή και θα μπαίνει ως οικονομικό ένθετο κάθε Σάββατο στην καινούργια εφημερίδα «Ειδήσεις».
Ο Νίκος Χατζηνικολάου θέλει ένα ισχυρό ανταγωνιστικό φύλλο το Σάββατο για αυτό και
ενισχύει τις «Ειδήσεις» με το «Weekend», έναν πλήρη οδηγό για το Σαββατοκύριακο αλλά και με τον «Φίλαθλο» που θα βρίσκεται ως αθλητικό ένθετο στην εφημερίδα.
Την ίδια ώρα ακούγεται μετ΄επιτάσεως ότι στελέχη του ΔΟΛ ετοιμάζονται να βγάλουν εφημερίδα (To Bήμα των Συντακτών κλπ) ενώ με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζεται και η άλλη εφημεριδα, του ομίλου του Γιάννη Κουρτάκη, την έκδοση της οποίας έχει αναλάβει ο Χρίστος Μουλίνος που αποχωρησε προ ημερών από τον εκδοτικό όμιλο του Γιάννη Φιλιππάκη (Δημοκρατία, Εspresso, Εστία κλπ).  Η εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» με την υπογραφή Μουλίνου αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Μαρτίου αν και γίνονται προσπάθειες να βγει πιο γρήγορα στα περίπτερα. Κάποιοι λένε ότι το καινούργιο φύλλο δεν θα ανήκει στον όμιλο των Παραπολιτικών.

ΥΓ Μένει να δούμε πόσοι από τους άνεργους δημοσιογράφους, τεχνικούς, διοικητικούς θα απορροφηθούν στις υπό έκδοση εφημερίδες...