ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Κακέκτυπα των Μέσων του ΔΟΛ οι νέες εφημερίδες

Μας παίρνουν τα καλύτερα παιδιά λέει ο Α. Καρακούσης για την πτώση του ΔΟΛ και «τον πληθωρισμό αναξιόπιστων -και χωρίς κύρος- εκδόσεων που θα ακολουθήσει»

 Πίκρα, πολύ πίκρα στο άρθρο του διευθυντή του ΒΗΜΑΤΟΣ Αντώνη Καρακούση για το γεγονός ότι ο ΔΟΛ οδηγείται αναπότρεπτα σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης και μάλιστα με τους χειρότερους δυνατούς όρους, μετά την άρνηση της Δικαιοσύνης να προβλέψει κάποιο υποτυπώδη μηχανισμό χρηματοδότησης με τις εφημερίδες κλειστές και τα υπόλοιπα μέσα υπολειτουργούντα.
Το μεγαλύτερο παράπονο και αυτό που πικραίνει περισσότερο τον Αντώνη Καρακούση είναι ότι οι καλύτεροι δημοσιογράφοι του οργανισμού διεκδικούνται από τους ανταγωνιστές (χρεοκοπημένοι οι περισσότεροι όπως λέει) και κατευθύνονται με ταχύ ρυθμό προς  άλλες εκδοτικές..
επιχειρήσεις.
Οπως αναφέρει χαρακτηριστικα σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό «Βήμα», τις τελευταίες μέρες παρατηρείται πλειοδοσία προσφορών στους απλήρωτους και οικονομικά εξουθενωμένους εργαζόμενους του ΔΟΛ ενώ επισημαίνει ότι σπεύδουν άπαντες να καλύψουν το εκδοτικό κενό που αφήνει πίσω του ο οργανισμός. Για το τελευταίο αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Πλείστοι ανταγωνιστές, χρεοκοπημένοι οι περισσότεροι ελπίζουν σε διάσωση δι' ημών.

Αναγγέλλουν εν ριπή οφθαλμού την έκδοση νέων εφημερίδων και προσπαθούν να πάρουν ότι μπορούν, ώστε από καλύτερες θέσεις να διεκδικήσουν το μερίδιο αγοράς που ελευθερώνεται.

Όπως όλα δείχνουν το επόμενο διάστημα και μέχρι να οδεύσει ο ΔΟΛ στη διαδικασία των πλειστηριασμών θα γίνουμε μάρτυρες ενός πληθωριστικού εκδοτικού φαινομένου.

Το οποίο ακριβώς επειδή θα γίνει με σπουδή θα έχει ακριβώς χαρακτηριστικά πληθωριστικού φαινομένου.

Οι νέες εφημερίδες που θα εκδοθούν και τα υπόλοιπα μέσα που η συγκυρία της πτώσης του ΔΟΛ θα αναδείξει, θα είναι ισοϋψή κακέκτυπα χωρίς βάθος, χωρίς κουλτούρα, κύρος και αξιοπιστία.

Του καιρού κατασκευάσματα, κενά περιεχομένου, ίδια κι απαράλλαχτα των περισσότερων που σήμερα κρέμονται στα περίπτερα ή αναρτώνται στο διαδίκτυο».