ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Υπόθεση όλων η σωτηρία του ΔΟΛ

Στις δραματικές εξελίξεις στον ΔΟΛ παρεμβαίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) αναφέροντας πως είναι «υπόθεση όλων η σωτηρία του ΔΟΛ». Aναλυτικά:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ) καλεί τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να αποτρέψουν έστω και την ύστατη ώρα τη διακοπή λειτουργίας των Μέσων του ΔΟΛ, τόσο στο όνομα της πολυφωνίας, όσο και για να μη βρεθούν στο δρόμο 550 εργαζόμενοι.
Η χθεσινή στα μέτρα των τραπεζών δικαστική απόφαση, βάζει ταφόπλακα στην ιστορία του ΔΟΛ, με ουσιαστικά θύματα τους εργαζόμενους οι οποίοι αν και επί επτά μήνες απλήρωτοι, με αυτοθυσία κρατούν ανοιχτά «Το Βήμα», «Τα Νέα», τα..
περιοδικά, το ραδιοσταθμό και τα διαδικτυακά Μέσα του Οργανισμού.
Μετά και την ανακοίνωσή της, για θεσμική αντιμετώπιση των προβλημάτων του Τύπου, η κυβέρνηση οφείλει σε συνεννόηση και με τα άλλα κόμματα να βρει λύση, που θα διασφαλίζει το μέλλον του Τύπου. Να δημιουργηθεί θεσμικό πλαίσιο που θα αντιμετωπίζει ουσιαστικά –και όχι μόνο με ευχολόγια- τα προβλήματα των ΜΜΕ.
Όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ιστορικές ευθύνες τους.