ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Οι μέτοχοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη...

...και για την Digea αλλά κυρίως για τους εργαζόμενους του Mega

To Mega καταγγέλλει την Digea, της οποίας είναι συνδημιουργός, ότι θέλει να του αποδυναμώσει το σήμα, δείχνοντας τα ανταγωνιστικά κανάλια.
Βέβαια το γεγονός είναι ότι το Mega θα έχει ασθενέστερο σήμα (αν τελικά συμβεί αυτό) γιατί χρωστάει και στη Digea (εκτός από της Μιχαλούς).
Τα καταγγελτικά και το παιχνίδι του ανταγωνισμού με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους αφορούν αυτούς που το παίζουν. Η ουσία είναι μία. Θέλεις να έχεις καλό σήμα; Πρέπει να πληρώνεις. Θέλεις να έχεις ζωντανό πρόγραμμα; Πρέπει να πληρώνεις και.. κυρίως να πληρώνεις τους εργαζόμενους σου. Πώς θα το κάνεις αυτό; Λέγεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, τουτέστιν οι μέτοχοι να βγάλουν από την τσέπη τους (που είναι γεμάτη) και να βάλουν λεφτά στο μαγαζί τους.
Αυτά τα "ηρωικά", όπου το παίζουμε θύμα και "είμαστε πρώτοι παίζοντας για 90η φορά το "Παρά πέντε" τα ακούμε βερεσέ. Θέλεις να λειτουργεί η επιχείρησή σου; Πλήρωνέ την. Γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός: Με πορδές, αυγά δεν βάφονται.


Δημήτρης Σούλτας (fb)