ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Δεν βγήκαν Τα Νέα στα περίπτερα

Τα Νέα» δεν κυκλοφορούν σήμερα Πέμπτη μετά και την αρνητική απόφαση του Πρωτοδικείου την Τρίτη στο αίτημα των εργαζομένων του ΔΟΛ για αποδέσμευση τραπεζικού λογαριασμού, που θα  επέτρεπε τη στοιχειώδη λειτουργία του, την έκδοση δηλαδή των εντύπων του, την ενημέρωση των δικτυακών του τόπων και τη λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού, μέχρι την τελική εκκαθάριση από τις τράπεζες και θα τροφοδοτούσε μέρος των δεδουλευμένων των εργαζομένων.
Ετσι, το υπ. αριθμόν 21.701 φύλλο των ΝΕΩΝ είναι άγνωστο πότε και αν θα κυκλοφορήσει. Υπάρχει μια περίπτωση να κυκλοφορήσει το φύλλο του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου, αν και εφόσον βρεθούν χρήματα για το χαρτί. Το ίδιο συμβαίνει και με το ΒΗΜΑ της Κυριακής για το οποιο υπάρχουν σκέψεις να βγεί ένα ολιγοσέλιδο τεύχος χωρίς κανένα από τα πολιτιστικά και..
άλλα ένθετα ενώ το in.gr έχει να ανανεώσει τις ειδήσεις του από χθες το βράδυ.
Θυμίζουμε πως το πρωί της Τετάρτης η εφημερίδα είχε κυκλοφορήσει με πρωτοσέλιδο υπό τον τίτλο
«Είμαστε εδώ» και τις φωτογραφίες δημοσιογράφων, τεχνικών και συνεργατών - αρθρογράφων της εφημερίδας.

ΥΓ Οι δημοσιογράφοι του ΔΟΛ ανέβαζαν από χθες στα social media αναμνηστικές φωτογραφίες από τα γραφεία της Μιχαλακοπούλου και έγραψαν αυτοαναφορικά σχόλια για τη θητεία τους στο Συγκρότημα. Οι περισσότεροι πλέον ψάχνονται για να βρουν δουλειά κυρίως σε Καθημερινή, Πρώτο Θέμα αλλά και στον ομιλο των Παραπολιτικών που ως γνωστον προχωράει και στην έκδοση νέας εφημερίδας.