ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Tι μεθοδεύουν για τον ΕΔΟΕΑΠ

Και τι κρύβεται πίσω από τη θυελλώδη συνεδρίαση του Οργανισμού

 Η είδηση μετά από δυο ημέρες συνεδρίασης του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ είναι η επιστολή παραίτησης του ταμία του οργανισμού Γιώργου Χριστόπουλου.
Είχε προηγηθεί  την περασμένη εβδομάδα, η παραίτηση τεσσάρων μελών του ΔΣ, ανάμεσα τους ήταν πάλι ο ταμίας. Ο λόγος; Ότι το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ δεν ενέκρινε τις προτάσεις σκληρών περικοπών για να… σωθεί το ταμείο.
Μια εβδομάδα μετά οι προτάσεις ξαναυποβλήθηκαν για να τεθούν σε… κάλπη στην έκτακτη γενική συνέλευση του οργανισμού. Μια συνέλευση με θέμα την οικονομική κατάσταση του ΕΔΟΕΑΠ, την οποία όπως τελικά φαίνεται, πολλοί δεν θέλουν να γίνει με όποιο κόστος. Γιατί το αποτέλεσμα της παραίτησης του ταμία είναι.. ότι μπλοκάρονται άμεσα οι πληρωμές σε όλους!
Άρα, άρχισαν ήδη να ακούγονται οι φωνές των υποστηρικτών των περικοπών (για να σωθεί το ταμείο, πάντα) να παραιτηθούν όλοι οι σύμβουλοι και να πάμε άμεσα σε εκλογές. Δηλαδή να μη γίνει έκτακτη γενική συνέλευση!
Και μέχρι τότε βεβαίως δεν θα πληρώνεται κανείς, δεν θα δίνονται συντάξεις, κ.λ.π. (αυτό δεν λέγεται) Τι τρέχει λοιπόν με το ταμείο των δημοσιογράφων, υπαλλήλων και εκδοτών στον Τύπο και τα ΜΜΕ; - διαβάστε τη συνέχεια στο mediatvnews