ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Το Μαξίμου μύρισε κεμπάπ

Νέα κυβέρνηση, νέα ήθη, νέες διατροφικές συνήθειες για το Μέγαρο Μαξίμου. Από τα φιλετάκια και τα σούσι  πέρασαν πλέον σε απλές καθημερινές , «λαικές»,  γεύσεις - βλέπετε οι συνήθειες της Κουμουνδούρου δεν κόβονται εύκολα κι ο νέος ένοικος του Μαξίμου με τους συνεργάτες του επιμένουν σε ανατολίτικες γεύσεις.
Από την ημέρα που ανέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας με την ομάδα του, στο Μέγαρο Μαξίμου πάνε κι έρχονται τα delivery που μεταφέρουν σακούλες  που... ευωδιάζουν κρεμμύδι, τζατζίκι και κεμπάπ!
Ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του παραγγέλνουν το μεσημεριανό τους γεύμα από σουβλατζίδικο στα Πετράλωνα. Συγκεκριμένα οι παραγγελίες που συνήθως είναι κεμπάπ, γιαουρτλού και παστουρμαδόπιτες γίνονται από το «Κεμπαπτζικον - Το γνήσιον» που βρίσκεται κοντά στις γραμμές..  του τρένου. Το συγκεκριμένο κατάστημα, όπως γράφουν τα "Παραπολιτικά", το προτιμούσε ο Αλέξης Τσίπρας από τότε που η έδρα του ήταν στην Κουμουνδούρου.
 «Συνήθως οι παραγγελίες δεν είναι υπερβολικές. Παίρνουν τόσα όσα για να χορτάσουν και ο πρωθυπουργός συνήθως παίρνει γιαουρτλού κεμπάμ που κοστίζει λίγο παραπάνω από 1 ευρώ» λέει το προσωπικό του μαγαζιού, στην εφημερίδα  που εξυπηρετεί την νέα ομάδα του Μαξίμου.
Το πιθανότερο είναι πως μετά από κάθε γεύμα στο Μαξίμου ανοίγουν όλα τα παράθυρα για να φύγουν οι ανατολίτικες μυρωδιές (κρεμμυδίλα κλπ) και να επανέλθουν οι ρυθμοί στο φυσιολογικό τους.