ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Η φράου κι ο πρωτάρης

Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Η φράου κι ο πρωτάρης» κυκλοφορεί το «Ποντίκι» έχοντας αναλυτικό-αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το ποιοι διεθνείς παράγοντες παίζουν θετικό ή αρνητικό ρόλο στο θέμα της Ελλάδας.
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: «Δεν κάνουμε βήμα πίσω» από την εντολή του ελληνικού λαού. Το ντέρμπι Τσίπρα – Μέρκελ αρχίζει. Ουσιαστική και δύσκολη διαπραγμάτευση.
ΝΔ: Η μοναξιά του Σαμαρά εν μέσω της γενικής αμφισβήτησης. Σε στάση αναμονής οι κορυφαίοι του κόμματος, περιμένουν να αρχίσει ο αγώνας της διαδοχής.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Ωρολογιακή βόμβα μέχρι το 2030 με την πολιτική της τρόικας. Αποφασισμένη να.. τηρήσει κατά γράμμα της προεκλογικές εξαγγελίες φέρεται η νέα κυβέρνηση.
ΚΟΣΜΟΣ: Κίνα-Ρωσία διεκδικούν ρόλο παγκόσμιου δανειστή… κόντρα στο ΔΝΤ. Στόχος του Πεκίνου να εξελιχθεί σε εναλλακτικό παγκόσμιο τραπεζίτη.
Μαζί με το «Π» και οι πολιτιστικές σελίδες «Ποντίκι Art»:
Ο Ντοστογιέφκσι εξηγεί το σήμερα! / 50 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος/ Μια ματιά στην «άλλη» Τουρκία / «Φωτογραφικά ζεύγη» στην Ελληνοαμερικανική Ένωση/ Βολταιρίν ντε Κλερ, ο άγγελος του αμερικανικού αναρχισμού