ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Συλλαλητήριο μέσω Fb τη μέρα διαπραγμάτευσης του χρέους

Σε παλλαϊκό συλλαλητήριο που θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου καλούνται οι χρήστες του facebook σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με σκοπό τη στήριξη της ελληνικής αντιπροσωπείας, η οποία «θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους».
Πάνω από 30.000 χρήστες έχουν δηλώσει ότι θα παρευρεθούν, ενώ έχει σταλεί πρόσκληση σε περισσότερους από 230.000.
Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου γράφουν στην ανακοίνωσή τους:
«Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του Ελληνικού χρέους, μια κατάμεστη πλατεία Συντάγματος και Λευκού πύργου, ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί. Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της.. 
οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην "πολιτισμένη" Ευρώπη.
Η ημερομηνία του συλλαλητηρίου είναι ενδεικτική και θα οριστικοποιηθεί όταν γίνει γνωστή η ημερομηνία της συνδιάσκεψης». - πηγή: topontiki