ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Οι συνονόματοι...

Αργυρός Vs Zούλα στο tweeter

O υμνητής του Ολλανδού Ντάινσελμπλουμ, Λυκούργος Λιαρόπουλος που αποχώρησε τελικά από το Ποτάμι εξακολουθεί να δημιουργεί αντιπαραθέσεις.
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά δύο δημοσιογράφων να «αρπαχτούν» άγρια στο tweeter με αφορμή - όχι αιτία- τον τουλάχιστον αμετροεπή καθηγητή Λιαρόπουλο.
Ολα ξεκίνησαν όταν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και παλιός εκπρόσωπος του Ποταμιού, δημοσιογράφος Κώστας Αργυρός σχολίασε στο tweeter:  «Αφού έφυγε ο Λιαρόπουλος, ας πάρουν τον Λιακόπουλο».
Στο σχόλιο Αργυρού έσπευσε να απαντήσει με ειρωνίες ο συνάδελφός του, Κωνσταντίνος Ζούλας: «Είσαι συνονόματος του Κώστα Αργυρού που ηταν εκπρόσωπος του Ποταμιού ή έπαθες διχασμό προσωπικότητας;»
Μετά από αυτό αγρίεψαν τα πραγματα και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:..

Κ. Αργυρός: «Είσαι συνονόματος του Κωνσταντίνου Ζούλα που ήρθε φυτευτός στην ΕΡΤ του Καραμανλή και τσάκωνε τα χιλιάρικα ή έχεις μνήμη ψαριού;»
Κ Ζούλας: «Ντρέπομαι για λογαριασμό σου. Συνέχισε να γλείφεις εκεί που έφτυνες. Δεν έχεις φτάσει ακόμη στον πάτο»
Κ. Αργυρός: «Οταν μας πεις μια δουλειά που πήρες χωρίς τις πλάτες του μπαμπά σου, να μιλήσουμε για το ποιός πρέπει να ντρέπεται»

Ομορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος, ο κόσμος της δημοσιογραφίας...