ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Αυγή: Αβραμόπουλο για Πρόεδρο; Όχι, ευχαριστούμε!

Κατά της υποψηφιότητας του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας τάσσεται η εφημερίδα «Αυγή» , έτσι όπως τουλάχιστον διαφαίνεται μέσα από κείμενο του αρθρογράφου Άγγελου Μανταδάκη υπό τον τίτλο «Αβραμόπουλο για Πρόεδρο; Όχι, ευχαριστούμε!».
«Ο συζητούμενος κ. Αβραμόπουλος είναι από "άλλο χωριό". Από εκείνο που εκτρέφει καριερίστες της πολιτικής και όχι πολιτικούς της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας» γράφει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος και συνεχίζει:
«Ο κ. Αβραμόπουλος δεν μας ταιριάζει ούτε σε ιστορία, ούτε σε κουλτούρα, ουτε σε νοοτροπία. Μνημονιακός και μάλιστα άνευ αντιλογίας, άριστος επικοινωνιακά, μετράει ως επαγγελματίας ένα - ένα τα βήματα της ανόδου του στο στερέωμα της εξουσίας: από δήμαρχος της Αθήνας με μεγάλη προσφορά σε... κάγκελα, αρχηγός κόμματος που δεν έφτασε ποτέ σε εκλογές, υπουργός της Ν.Δ. ως παλιννοστήσας, επίτροπος στην Ε.Ε. πρόσφατα και τώρα προαλειφόμενος για αρχηγός του κράτους».
Το άρθρο στην «Αυγή» το πάει ακόμη παρακάτω αναφέροντας:..
«Αν μάλιστα επιβεβαιωθεί ότι όλη η συζήτηση περί Αβραμόπουλου εισάγει καινά δαιμόνια όπως η ανταλλαγή (πάρε Πρόεδρο, δώσε μου επίτροπο), τότε οι εντυπώσεις δεν θα είναι διόλου θετικές για τη νέα κυβέρνηση. Η Αριστερά έχει αρκετά στελέχη ευρύτερης αποδοχής στην κοινωνία, που θα μπορούσαν και τον θεσμό να τιμήσουν και την εθνική υπόθεση της διαπραγμάτευσης να στηρίξουν»...