ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Ο Κουρτάκης και ο «διαδικτυακός βόθρος του Σαμαρά»...

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει το αφεντικό του ομίλου των Παραπολιτικών. Μέσα από τη στηλη του "Πολιτικός καφές", ο Γιάννης Κουρτάκης αναφέρεται στις ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού και των συν αυτώ για την ήττα στις εκλογές και επιτίθεται ευθέως στους «γραφιάδες του Σαμαρά στο ακροδεξιο antinews, το σάιτ που γράφουν ο Φαήλος, ο Χρύσανθος και τα άλλα καλόπαιδα της Συγγρού».
Ο Κουρτάκης χαρακτηρίζει το antinews ως «διαδικτυακό βόθρο του Σαμαρά»(!) και απευθύνει ερωτήματα προς τον ιδιοκτήτη του σάιτ Πάνο Ζήση σχετικά με στεγαστικό δάνειο που έχει πάρει αλλά και χορηγίες (μετά από παρεμβάσεις, λέει, Σαμαρά-Μπούρα) από τράπεζες, ΤΤ και ΟΠΑΠ κλπ.
Ο ιδιοκτήτης του ομίλου των Παραπολιτικών,  καταλήγοντας αναφέρει:
«Ελπίζουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο Πάνος Καμμένος, που γνωρίζει από την καλή και την ανάποδη τον νεότερο Ζήση και την παρέα του, θα συμβάλουν προκειμένου να ξεβρωμίσει το Διαδίκτυο κι όχι μόνο από τους κομματικούς κολαούζους,.. 
που το μόνο που κάνουν είναι να εκτελούν "συμβόλαια" εναντίον όσων τολμούν να ακουμπήσουν το "σύστημα Σαμαρά"».

Υ.Γ Ελέγχονται ως ανακριβείς οι πληροφορίες που θέλουν τον Κουρτάκη να αναλαμβάνει πόστο και στην Αυγή ως συμβουλος έκδοσης.