ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Πρόσκληση για έκτακτη γενική συνέλευση στον ΕΔΟΕΑΠ

Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί το ΔΣ του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) τους μετόχους-μέλη του προκειμένου να ενημερωθούν για την οικονομική κατάσταση του Οργανισμού, να καταγραφούν και να ληφθούν αποφάσεις
Αναλυτικά η πρόσκληση έχει ως εξής:
«Η Διοίκηση του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. σας προσκαλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων – μελών του Οργανισμού που η σύγκλησή της προβλέπεται από τα άρθρα 15, 25 και 26 του Καταστατικού.
Οι ημερομηνίες σύγκλησης της Συνέλευσης αυτής καθορίσθηκαν ως εξής, με απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού:
Πρώτη Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Συγκαλείται την 11η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Τετάρτη στις  11.00 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδρίων του κτιρίου του ΕΔΟΕΑΠ( Σισίνη 18 & Ηριδανού 5 – 1ος όροφος ) με τα ακόλουθα θέματα.. 
της Ημερήσιας Διάταξης:
1.Ανακοινώσεις  της Διοίκησης .
2.Ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση του Οργανισμού. Καταγραφή προτάσεων και Λήψη αποφάσεων.
3.Ανακοίνωση ημερομηνοχρονολογίας αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής
Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία με παρόντες το 1/3 του αριθμού των μετόχων-μελών του Οργανισμού.
Δεύτερη Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Σε περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση συγκαλείται εκ νέου την 20η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Παρασκευή  στις 11.00 π.μ. στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.
Η απαρτία επιτυγχάνεται με την παρουσία του 1/4 των μετόχων-μελών του Οργανισμού.
Τρίτη Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Αν και πάλι δεν επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση συγκαλείται εκ νέου την 28η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Σάββατο στις 11.00 π.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας Σ.Ε.Φ. – Αίθουσα ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ (  Δ/νση Λεωφ. Εθνάρχου Μακαρίου, Νέο Φάληρο ) και με τα ίδια θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.
Η απαρτία στην τρίτη αυτή Έκτακτη Γενική Συνέλευση επιτυγχάνεται με την παρουσία του 1/10 των μετόχων-μελών του Οργανισμού.

Για το Δ.Σ. του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. 
                             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ.
ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ                            ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ