ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Στη δημοσιογραφία επιστρέφει ο Γιάννης Μιχελάκης

Από ποιον του έχει γίνει πρόταση

Μετά την αποτυχία του να εκλεγεί στη Β΄Αθήνας (παρά τους 19.500 σταυρούς που πήρε) ο Γιάννης Μιχελάκης αποφάσισε να εγκαταλείψει την πολιτική και να επιστρέψει στη δημοσιογραφία.
Ο ίδιος βέβαια λέει ότι θα συνεχίσει να είναι «παρών στους αγώνες για την ανάταξη της Παράταξης» αλλά μετά τα μεγαλεία και τα  υπουργιλίκια κάπως θα πρέπει να βιοποριστεί.
Και όπως είναι φυσικό ψάχνεται στον χώρο της δημοσιογραφίας τον οποίο «υπηρετεί από 19 χρονών και επί 32 ολόκληρα χρόνια» - προτου τον επιλέξει ο Σαμαράς για να αναλάβει, το Γενάρη του 2011,  τα καθήκοντα του εκπροσώπου της ΝΔ.
Το βιογραφικό του δημοσιογράφου Γιάννη Μιχελάκη είναι «βαρύ» καθώς, πέραν του ότι υπήρξε διευθυντής της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» (επί Σκαναβή - Μπενέκου), έχει εργαστεί ως Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του «ANT1 TV», Διευθυντής του «MEGA Κύπρου», αρχισυντάκτης των εφημερίδων «Βραδυνή» και «Ακρόπολη».
Τώρα το πιο πιθανό είναι, όπως ακούγεται, να.. επανέλθει στα παλιά του λημέρια και να αναλάβει πόστο στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος». Οπως γράφουν και τα Παραπολιτικά ήδη έχει γίνει σχετική κρούση και έχει δεχτεί πρόταση από τον Αλέξη Σκαναβή για να επανέλθει στον «Ελεύθερο Τύπο».