ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Ο «πληροφοριοδότης»

Δεν είναι από τους ανθρώπους που θέλουν να είναι στην πρώτη γραμμή, ωστόσο ο ρόλος του είναι καθοριστικός.
Ο έμπειρος δημοσιογράφος έχει πολλές φορές ανοίξει διαύλους επικοινωνίας μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και μεγάλων ΜΜΕ, ενώ έχει ρόλο και λόγο και σε ό,τι αφορά την επικοινωνιακή πολιτική του κόμματος, αλλά και του ίδιου του προέδρου και πρωθυπουργού.
Έχοντας θητεύσει για χρόνια διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το Βήμα», έδινε πάντα «ψαγμένες» πληροφορίες στον Αλέξη Τσίπρα και σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στα ΜΜΕ, αλλά και τα άλλα κόμματα και το πολιτικό σκηνικό. Παράλληλα, ήταν εκείνος που συνόδευε, μαζί με τον Νίκο Παππά, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στις επαφές του με τους εκδότες των μεγάλων εφημερίδων, ενώ.. ο Βασίλης Μουλόπουλος «έβαλε πλάτη» και στις επαφές του Αλέξη Τσίπρα με την ιταλική Αριστερά, όταν διοργανώθηκε η υποψηφιότητα «Για μια άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα», καθώς ο Μουλόπουλος ήταν φοιτητής στην Ιταλία και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην ιταλική Αριστερά και Σοσιαλδημοκρατία. (από ρεπορτάζ του Ελ. Τύπου)