ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Νέο θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Στραβελάκη - Πρετεντέρη

Σε κατάσταση νευρικής κρίσης βρέθηκε το πρωί της περασμένης Δευτέρας ο διευθυντής ειδήσεων του Mega, Νίκος Στραβελάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταση στο κανάλι της Μεσογείων ήταν τόσο μεγάλη ώστε υπήρξε «θερμό επεισόδιο» μεταξύ του διευθυντή ειδήσεων και του βασικού σχολιαστή του καναλιού, Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος έτσι κι αλλιώς το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται αποστασιοποιημένος από τις επιλογές του πρώτου στο δελτίο. Στη συγκεκριμένη αντιπαράθεση ενεπλάκη και η Ολγα Τρέμη, οι σχέσεις της οποίας με τον διευθυντή ειδήσεων συνεχίζουν να είναι «παγωμένες».Το επεισόδιο αυτό δεν ήταν το μοναδικό με πρωταγωνιστή τον Νίκο Σ τραβελάκη, καθώς το στοίχημα που είχαν βάλει σε κορυφαίο επίπεδο στη Μεσογείων ήταν η πρωτιά στις εκλογές, η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ.
Λίγες ώρες αργότερα σημειώθηκε νέο επεισόδιο και με τον εκ των αρχισυντακτών και.. παρουσιαστή, Αντώνη Φουρλή, ο οποίος, αν και εργάζεται περισσότερο από δέκα χρόνια στο Mega, για πρώτη φορά -όπως έλεγαν συνάδελφοί του που τρέφουν μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπό του- ύψωσε τη φωνή του τόσο πολύ στον Νίκο Στραβελάκη.
- από το Secret των Παραπολιτικών