ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Real Podcasts με τη Σεμίνα Διγενή


Τα podcasts της Σεμίνας Διγενή, που αγαπήθηκαν πολύ και συνοδεύτηκαν από θερμές κριτικές και σχόλια, επιστρέφουν στον Real.fm κάθε Σάββατο στις 17:00 και στα sites Enikos.gr και Real.gr. Παρουσιάζουν άγνωστες ιστορίες της συναρπαστικής ζωής ξεχωριστών ανθρώπων, αλλά και κάποια αστεία και συγκινητικά περιστατικά της πορείας τους, σε πολλά από τα οποία συμμετείχε και η ίδια η δημοσιογράφος.
Τα Real Podcasts πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Elpedison, που είναι δίπλα σας με προνομιακά προϊόντα ρεύματος και φυσικού αερίου και εξελιγμένες ενεργειακές υπηρεσίες.
***
Πρεμιέρα με Τζένη Καρέζη. "Απείθαρχη, εκρηκτική, ασυμβίβαστη"

Η Σεμίνα Διγενή εγκαινιάζοντας τα Real Podcasts, επιλέγει να αφιερώσει το πρώτο, σε μια ασυμβίβαστη και ανήσυχη θεατρίνα με ισχυρό καλλιτεχνικό εκτόπισμα, εκρηκτική προσωπικότητα, σπάνια ομορφιά και γενναία ψυχή. Την Τζένη Καρέζη.
Σε όσους προσπαθούσαν να αποκωδικοποιήσουν, αυτήν την πυρακτωμένη γυναίκα, τους διευκόλυνε δηλώνοντας: "Τι είδους πλάσμα είμαι; Είμαι εγωίστρια, πεισματάρα, ισχυρογνώμων, κυκλοθυμική. Με άλλα λόγια, είμαι δύσκολη περίπτωση."
Στο ηχητικό ντοκιμαντέρ, αποκαλύπτονται άγνωστες στιγμές της ζωής της και ακούγονται οι : Μελίνα Μερκούρη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Άγγελος Αντωνόπουλος, Κώστας Καζάκος, η μητέρα της Θεώνη Λάφη και η ίδια η Τζένη Καρέζη.
Επιμέλεια: Χρίστος Αλεξάνδρου.
Ηχοληψία -Μοντάζ: Λιάνα Τζερεφού.
Αξιοποιήθηκε υλικό από το Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, το αφιέρωμα στην Τζένη Καρέζη του MEGA και τη ραδιοφωνική εκπομπή "Η μουσική μου αυλαία" της ΕΡΤ.