ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Το τηλεφώνημα Μπρατάκου


Οι βουλευτές της Ν.Δ. που συμμετέχουν στην Εξεταστική, με πρόεδρο τον Γιάννη Κεφαλογιάννη, θα περάσουν την Τετάρτη το πρωί το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου για σύσκεψη ενόψει της έναρξης των συνεδριάσεων της επιτροπής. Το τηλεφώνημα που δέχθηκαν έγινε από το γραφείο του Γιάννη Μπρατάκου, ώστε να υπάρξει συντονισμός και να τεθούν όλα τα πιθανά θέματα επί τάπητος. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως η Ν.Δ. και στην Εξεταστική –όπως και στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας– θα έχει ήπια γραμμή και θα αποφύγει τις εντάσεις.

Σενάρια για εισηγητή

Οσον αφορά τον εισηγητή, έως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δύο ήταν τα ονόματα που έπαιζαν: ο Χάρης Θεοχάρης και ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, δύο βουλευτές με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο μεν Τσαβδαρίδης είναι δικηγόρος, έχει εμπειρία από την προηγούμενη Εξεταστική και… τσαμπουκά αν χρειαστεί. O Θεοχάρης, από την άλλη, κεντρώος, πιο μετριοπαθής και πρώην υπουργός, θεωρείται πιο «πρωτοκλασάτος» για να σταθεί απέναντι από τον Τζανακόπουλο.

Θεωρείο / Καθημερινή