ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Bραβείο για Τα Ρόδια του ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ στο Τόκυο


Το βραβείο του καλύτερου ντοκιμαντέρ απέσπασε η ταινία Τα Ρόδια του ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ του Θωμά Σιδέρη στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Τόκυο. Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε τιμητικά στο Golden Apricot International Film Festival, ένα από τα καλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ στον κόσμο, και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από ανθρώπους του κινηματογράφου, μεταξύ των οποίων και ο σπουδαίος Αρμένιος κριτικός κινηματογράφου Σουρέν Χασμικιάν. Αναλυτικά, εδώ:



Η αμερικανική κινηματογραφική επιθεώρηση ΤΗΕ HOLLYWOOD TIMES τι χαρακτήρισε "κινηματογραφικό δοκίμιο" σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα της. 
Έχει αποσπάσει το 2ο βραβείο στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λονδίνου και το 1ο βραβείο στο Διεθνές Φεστιβάλ Ιεράπετρας.
Τους επόμενους μήνες συμμετέχει στο επίσημο πρόγραμμα κινηματογραφικών φεστιβάλ στην Τσεχία, ενώ τον Δεκέμβριο θα προβληθεί στη Βαρσοβία και σε άλλες 30 πολωνικές πόλεις.