ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Συζητήσεις της Ελλης Στάη με το Αction24


Σε σημαντικές ανακατάξεις προχωρά το κανάλι  Αction24, που πέρασε πρόσφατα στα χέρια των Μπάκου - Καϋμενάκη καθώς όπως ακούγεται ο τηλεοπτικός σταθμός θα διεκδικήσει και άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.
Σύμφωνα με τη «Real Life», η διοίκηση του σταθμού είναι σε επαφές με πολλές πρόσωπα για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι μία από τις δημοσιογράφους που προσεγγίστηκαν είναι η Έλλη Στάη.
Ωστόσο, όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου, η Έλλη Στάη δεν θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες. Οι δύο πλευρές συζήτησαν σε θετικό κλίμα αλλά δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν στο οικονομικό κομμάτι.
Από εκεί και πέρα, οι διαπραγματεύσεις για την παρουσίαση του δελτίου συνεχίζονται. Η «Real Life» αναφέρει ότι η διοίκηση του καναλιού είναι σε συζητήσεις με την Ιωάννα Βάσσου, που αποχώρησε πρόσφατα από το Star, ο Βασίλης Τσεκούρας από το Open αλλά και ο Μάρκος Δεϊμέζης από τον ΣΚΑΪ.