ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο για το κανάλι του Μελισσανίδη - Ποιοι θα το στελεχώσουν


Αντίστροφη μέτρηση για τον τηλεοπτικό σταθμό της Ναυτεμπορικής. Το Naftemporiki TV θα είναι στον αέρα στις 10 Σεπτεμβρίου με συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις στην οικονομία, το επιχειρείν, την εγχώρια και διεθνή επικαιρότητα.
 Έχοντας ήδη εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες για την εκπομπή του στο διαδίκτυο και τις συνδρομητικές πλατφόρμες, και την χρήση του διακριτικού του τίτλου, το Ναυτεμπορική TV θα βγει στον αέρα το ερχόμενο Σάββατο. Το λανσάρισμα του νέου οικονομικού καναλιού ανακοινώθηκε με ένα trailer που ανέβηκε στην σελίδα του portal της εφημερίδας στο Facebook και στο youtube.

Σε αυτό προβάλλονται τα νέα γραφεία της Ναυτεμπορικής στον Πειραιά, οι νέες εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού και ορισμένοι από τους δημοσιογράφους που θα το στελεχώσουν. Όπως π.χ. ο Τάκης Σπηλιόπουλος, επί σειρά ετών παρουσιαστής ειδήσεων στην ΕΡΤ, και η Νικόλ Λειβαδάρη.