ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Κόσμος πάει κι έρχεται στο Mega


Με δύο παρουσιάστριες από σήμερα το νέο μεσημεριανό δελτίο του Alpha. Καινοτομία, αν μη τι άλλο. Και εξαιρετική στη δουλειά της η Μαρία Νικόλτσιου χρόνια τώρα. Σοβαρή και επαγγελματίας. Καλό βήμα για την Εφη Μπαρμπάτση που θα είναι δίπλα της, καιρός ήταν να της δοθεί η ευκαιρία.
***
Μετά από δύο (και πλέον) χρόνια πορείας με τη Σύνθια Σάπικα, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 αλλάζει ώρα και θα προβάλλεται στη 1 το μεσημέρι.
***
Κόσμος πάει κι έρχεται στο Mega. Τον τελευταίο καιρό αποχώρησαν, για διάφορους λόγους, πέντε δημοσιογράφοι (Στράτος Μπαλής, Γιάννης Μαυρίδης, Γιάννης Μούτσιος, Σπύρος Δράκος και Χρήστος Μαχαίρας) αλλά προστέθηκαν άλλοι: η Χριστίνα Κοραή βγαίνει στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Κυριάκος Μαντούβαλος (από το Kontra) επίσης εκεί, ο Δημήτρης Δεμεσούκας (εδώ και δύο μήνες στην αρχισυνταξία), ο Βάιος Σύρρος ( στην «Κοινωνία Ωρα Mega») και ο Αναστάσιος Παππάς.
***
Εκτός από το πρωινό του Σαββατοκύριακου ο Δημήτρης Κοτταρίδης θα παρουσιάζει στην ΕΡΤ και ενημερωτική εκπομπή, με καλεσμένους στο στούντιο, κάθε Κυριακή στις 23:00.
***
Ο ραδιοσταθμός Alpha 989 μετονομάζεται. Το νέο όνομα προκαλεί, ωστόσο, αφορμές για κουβέντα. Πώς θα λέγεται; Tallk. Με δύο… λάμδα. Σοβαρά. Για να έχει, λέει, μέσα το all. Όλοι. Πάλι καλά που απορρίφθηκε η αρχική πρόταση: ήταν… 2allk. Μήπως να το ξαναδούν λίγο;
***
Κινητικότητα στα αθλητικά του Action24. Ο Παύλος Παπαδημητρίου αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος του καναλιού, το οποίο έχει στόχο να βγάλει κυριακάτικη εκπομπή με στιγμιότυπα. Και, ευλόγως, ψάχνει κόσμο.
- από τη στήλη του Μιντιάρχη στο dailymedia