ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Παραιτήσεις στον Αlpha - Απογοητευτικό το πρωινό του ΑΝΤ1 στη μετά Σκορδά εποχή


Μετά την απόφαση του Alpha να αναλάβουν το καθημερινό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων η Μαρία Νικόλτσιου και η Eφη Μπαρμπάτση, η κατάσταση στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού μόνο καλή δεν είναι καθώς η Εφη Αλεβίζου υπέβαλλε την παραίτησή της, η οποία δεν έχει γίνει αποδεκτή ακόμη.
***
Απογοητευτικό το πρωινό του ΑΝΤ1 στη μετά-Σκορδά εποχή. Ο ανασφαλής Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε τη θεματολογία με τη… Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ η Δούκισσα Νομικού βγήκε στη μισή εκπομπή, κλασικά άνευρη, δίχως σχόλιο, γνώμη και ό,τι άλλο απαιτεί η θέση. Όχι μόνο όμορφη παρουσία.
***
Νέο πρόσωπο στα ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, νέο πρόσωπο που σίγουρα θα δημιουργήσει θόρυβο η αναγγελία του ονόματός του. Η Κατερίνα Ακριβοπούλου επιστρέφει στα ερτζιανά και από τις 12 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει το μεσημεριανό magazino του 105.5 Στο Κόκκινο. Από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 2 το μεσημέρι.
***
 Συνεργασία με τον Νικήτα Αυγουλή ξεκίνησε ο Real FM, για την περίοδο του Eurobasket.
***
Από το αθλητικό τμήμα του Open, απ’ όπου αποχώρησε, η Αγγελική Κούρκουλου βρήκε νέο επαγγελματικό σταθμό: στο τμήμα επικοινωνίας του ΟΠΑΠ. Προ δύο ετών είχε γίνει, στο Open, η πρώτη Ελληνίδα που περιέγραψε ποδοσφαιρικό αγώνα (το Μιραντές – Βιγιαρεάλ για το Κύπελλο Ισπανίας).

- από τη στήλη του Μιντιάρχη στο dailymedia