ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Η απίθανη γκάφα στον ΣΚΑΪ με «πρωταγωνιστή» τον Γιάννη Οικονόμου


«Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει», αναφέρει λαϊκή ρήση και στην περίπτωση του μεσημβρινού δελτίου του ΣΚΑΪ φαίνεται ότι ταίριαξε «γάντι». Λίγο νωρίτερα κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του σταθμού ένα από τα θέματα που προβλήθηκε ήταν οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα που κατηγορούσε μεταξύ άλλων την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις αρνητικές πρωτιές που καταγράφει η χώρα εξαιτίας των πολιτικών που εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία.
Την ίδια ώρα στο ρεπορτάζ προβλήθηκαν και οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου όπου σχολίαζε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στο βίντεο όμως έγινε το λάθος, καθώς στο σούπερ παρέμεινε η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα που ανέγραφε ότι «η κυβέρνηση συνεχίζει με ψεύτικες εξαγγελίες και γραφικότητες».
Έτσι η γκάφα για τον ΣΚΑΪ έγινε και σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου καθώς συνοδευόταν από τη λεζάντα: Γιάννης Οικονόμου-κυβερνητικός εκπρόσωπος/«Η κυβέρνηση συνεχίζει με ψεύτικες εξαγγελίες και γραφικότητες».