ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Φρενίτιδα με Μαρσέλο και λίγο από… Μητσοτάκη


Έφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον βραζιλιάνο παικταρά στον Ολυμπιακό; Κατά κάποιον τρόπο «ναι» θα μπορούσε να πει κανείς αν ακούσει την δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, Αδωνη Γεωργιάδη.Σε λάτιν ρυθμούς κινείται η ποδοσφαιρική Ελλάδα μετά την ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό της μεταγραφής του πρώην αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης.
Η φρενίτιδα που επικρατεί από χθες δεν άφησε «εκτός παιχνιδιού» τον υπουργό Ανάπτυξης που δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει το νέο μεταγραφικό απόκρημνα της ομάδας του Πειραιά.
Ο Αδ. Γεωργιάδης φιλοξενήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Mega. Αφού λοιπόν βγήκε ο αθλητικός συντάκτης του καναλιού για να δώσει το ρεπορτάζ για την μεταγραφή του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό, ο υπουργός πήρε την πάσα και σχολίασε:
«Αν και είμαι Παναθηναϊκός, είναι τεράστια υπόθεση να έρχεται ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Ολυμπιακού», είπε αρχικά.
Το καλύτερο όμως το κράταγε για αργότερα.
Έτσι λοιπόν, γελώντας, αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε η κυβέρνηση: «Ανεβάζει την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, αποφάσισε ο Μαρσέλο να έρθει στον Ολυμπιακό. Απλά είναι τα πράγματα», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.
Στην επισήμανση πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αυτός που τον έφερε και πως ήρθε από το καλό όνομα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, απάντησε: «Αν ήταν τόπος μπίχλας η Ελλάδα σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο. Βλέπει μια Ελλάδα που πάει μπροστά»!
Μπράβο Κυριάκο, μπράβο Βαγγέλη.

Σ.Ι. / EφΣυν