ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

«Κλείδωσαν» τα δελτία της ΕΡΤ - Με εκπομπές στο Οne Χατζής και Ραβανός


Σειρά, μετά την ΕΡΤ, είχε το Open για να παρουσιάσει το νέο του πρόγραμμα, χθες βράδυ στην Αίγλη Ζαππείου, παρουσία πλήθος κόσμου, δημοσιογράφων, παρουσιαστών αλλά και ηθοποιών των σειρών του καναλιού. Ειδησούλες δεν βγήκαν, το κλίμα είναι σούπερ μετά τις αλλαγές στο πρόγραμμα ενώ η ομάδα επικοινωνίας της Κατερίνας Γκαγκάκη έχει κάνει δουλειά.
***
Το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα βγει το ΠΣΚ απευθείας από τη Θεσσαλονίκη, στις 18:45, με τη Ρίτσα Μπιζόγλη και καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου των εγκαινίων της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, σύσσωμο το έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό θα μεταφέρει τις εξελίξεις.
***
Οριστικά με παρουσιαστή τον Γιώργο Κουβαρά, από Δευτέρα έως Πέμπτη, και τον Απόστολο Μαγγηριάδη από την Παρασκευή έως την Κυριακή, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, στις 21:00. Των 12:00 θα παρουσιάζουν οι Αλεξάνδρα Δουβαρά και Μαρία Σιώζου, των 15:00 η Αντριάνα Παρασκευοπούλου και η Χρύσα Παπασταύρου και των 00:00 (που τελικά δεν καταργήθηκε) ο Γιάννης Μούτσιος και η Ελένη Χρονά.
***
Ως «δώρο της αριστεροδεξιάς διοίκησης της ΕΣΗΕΑ στην ΕΡΤ, μια ευγενική χορηγία στην κρατική τηλεόραση για τα διαφημίσει τα προϊόντα της, τα ενημερωτικά» χαρακτήρισε την πρόσφατη 24ωρη απεργία των καναλιών ο Αρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ. Αλήθεια, Αρη, ο ΣΚΑΪ πώς και απήργησε αυτή τη φορά;
***
Ο Σταμάτης Μαλέλης, πλην του Mega, «τρέχει» και το One Channel. Εκτός του Τάκη Χατζή, εκπομπές θα πάρουν ο Αρης Ραβανός και η Τζίνα Μοσχολιού.
***
Επέστρεψε, μετά από απουσία σχεδόν ενός μήνα, κανονικά στην εργασία του ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος του ΑΝΤ1, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, ύστερα από την περιπέτεια υγείας που έχει. Σιδερένιος!
***
Η ΕΡΤ2 μεταδίδει σήμερα το Ράλι Ακρόπολις, από τις 19:30 έως τις 22:30. Στην περιγραφή οι Αγγελος Σταθακόπουλος και Ηλίας Παπαϊωάννου.

Μιντιάρχης / dailymedia