ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Πανικός στο Μαξίμου: «Γέφυρες» σε Βελόπουλο για μετεκλογική συνεργασία


Tο γεγονός ότι η ΝΔ μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών καθίσταται …ανάδελφο κόμμα στο κέντρο και την αριστερά, αναγκάζει το Μαξίμου να ρίχνει «γέφυρες» στον Κυριάκο Βελόπουλο και να φλερτάρει κρυφά με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης.
Σε φιλικά της μέσα διαρρέει πως «ποτέ μην πεις ποτέ» σε συνεργασία με τον Βελόπουλο εάν της λείπουν λίγοι από τους 151 βουλευτές, ενώ σχεδόν επιδεικτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέπτεται τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης στα γραφεία του στη Βουλή, καθώς οι δυο άνδρες έχουν συνυπάρξει κατά το παρελθόν στο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Είναι δε εντυπωσιακό πως από την Κυριακή που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα σενάρια μετεκλογικής συνεργασίας της ΝΔ με την Ελληνική Λύση, το Μαξίμου δεν διέψευσε το παραμικρό. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι δεν υπήρξε ακόμα καμία διάψευση από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, που να την έχουμε τουλάχιστον εμείς υπόψη μας, ενώ πολιτικοί παρατηρητές σημειώνουν πως η Ελληνική Λύση έχει μειώσει το τελευταίο διάστημα τους τόνους της κριτικής της προς τη Νέα Δημοκρατία. Τα περί …κηραλοιφών, γράμματα προς τον Ιησού, οι χαρακτηρισμοί περί «ρωσόφιλων» και «αντιεμβολιαστών» έχουν βεβαίως ξεχαστεί.
Κάτω από την πίεση της κριτικής, πάντως, στο μέλλον θα υπάρξουν διαψεύσεις περί μετεκλογικής συνεργασίας- εφόσον βεβαίως η Νέα Δημοκρατία έχει έρθει πρώτο κόμμα στις εκλογές. Το φλερτ, ωστόσο, ξεκίνησε μεταξύ των δυο κομμάτων έχει ξεκινήσει και οι δίαυλοι επικοινωνίας είναι πλέον ανοιχτοί!