ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Mια σημαντική εξαγορά από τον όμιλο Antenna


Επεκτείνει τις δραστηριότητές του ο όμιλος του Antenna, αυτή τη φορά με μια επένδυση στον χώρο του θεάματος. Σε ανακοίνωσή του ο όμιλος του Θοδωρή Κυριακού έκανε γνωστό ότι ήρθε σε συμφωνία με την Eurobank, για να αποκτήσει τις δραστηριότητες των Village Roadshow στην Ελλάδα, οι οποίες μέχρι πρότινος άνηκαν στον αείμνηστο Δημήτρη Κοντομηνά.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Antenna Group, με αυτή του την κίνηση διασφάλισε τις θέσεις εργασίας 288 εργαζομένων, δηλώνοντας ότι θα συμβάλλει περαιτέρω στην ανάπτυξη της γνωστής αλυσίδας κινηματογραφικών αιθουσών. Τα Village Roadshow κατέχουν μερίδιο 42% στον ανταγωνισμό τους, έχοντας παρουσία σε 7 περιοχές της Ελλάδας, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τον Βόλο και τη Λάρισα. Ο ΑΝΤ1 με «τη δραστηριοποίησή του στον τομέα του κινηματογράφου» αποκτά 62 κινηματογραφικές αίθουσες, χωρητικότητας 12.700 θέσεων.
«Πρωταρχικός στόχος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ είναι να δημιουργούμε μοναδικές προτάσεις ψυχαγωγίας που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Υποδεχόμαστε με χαρά την VILLAGE στον Όμιλό μας, με σκοπό να προσφέρουμε ακόμα πιο συναρπαστικές εμπειρίες διασκέδασης για όλη την οικογένεια», δήλωσε ο επικεφαλής του Antenna Group, Θοδωρής Κυριακού.