ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Έρχεται το Rolling Stone με την «Εφημερίδα των Συντακτών»


Σε μερικές ημέρες, το άλλο Σάββατο 27 Νοεμβρίου, το περίφημο αμερικανικό μουσικό περιοδικό Rolling Stone, το κορυφαίο περιοδικό της ποπ κουλτούρας, βγάζει ελληνική έκδοση και τη βγάζει.. με την «Εφημερίδα των Συντακτών Σαββατοκύριακο». Είναι το πρώτο τεύχος του Rolling Stone Greece με το διάσημο περιοδικό να αποκτά (επιτέλους!) ελληνική έκδοση.
Το Rolling Stone Greece θα έχει δική του δημοσιογραφική ύλη αλλά και επιλεγμένη αποκλειστική ύλη, μεταφρασμένη από το αμερικανικό τεύχος του ίδιου μήνα. Θα είναι μηνιαίο (όπως και στην Αμερική) και θα κυκλοφορεί το τελευταίο Σάββατο κάθε μήνα με την ακριβή έκδοση της EΦΣΥΝ, των 3,9 ευρώ. Θα τυπώνεται σε μεγάλο σχήμα και με ακριβό χαρτί, όπως ακριβώς είναι και το αμερικανικό περιοδικό. Εκτός από την Αμερική βγαίνει και σε ακόμα πολλές χώρες, όπως (στην Ευρώπη) Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία και από τον Σεπτέμβρη του 2021 και στη Μεγάλη Βρετανία.