ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Kαταγγελία για «παραπλανητικά e-mail» σχετικά με τις εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ


Σε καταγγελία για παραπλανητικά e-mail αναφορικά με τις εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ προχώρησε μέσω του fb ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΔΣ του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης, Νίκος Μιχαλίτσης.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση Μιχαλίτση:
«ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ EMAIL ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ
Φίλες και φίλοι, πριν από λίγο έφθασε στα email των ασφαλισμένων του ΕΔΟΕΑΠ, μήνυμα από την «Ομάδα Καρούτζου – Σταθάτου – Δαυλού – Ντελέζου κ.λπ.», με τον δολίως παραπλανητικό τίτλο «Εκλογές ΕΔΟΕΑΠ», σαν να επρόκειτο για ενημέρωση του ΕΔΟΕΑΠ και προερχόμενο από ένα email με την επίσης δολίως παραπλανητική διεύθυνση edoeap.ekloges@gmail.com, και πάλι σαν να επρόκειτο για επίσημη διεύθυνση του ΕΔΟΕΑΠ.
Θέλω να καταγγείλω την παράνομη χρήση του επίσημου τίτλου του ΕΔΟΕΑΠ σε ηλεκτρονική διεύθυνση και την προσπάθεια παραπλάνησης των ασφαλισμένων με τον τίτλο "Εκλογές ΕΔΟΕΑΠ", από την ομάδα Καρούτζου.
Καταγγέλλω επίσης, την παράνομη χρήση των email των ασφαλισμένων από τη συγκεκριμένη ομάδα. Ουδέποτε η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ έδωσε άδεια να χρησιμοποιηθούν τα emails των ασφαλισμένων. Η κατοχή τους αποτελεί προϊόν υποκλοπής και η χρήση τους αποτελεί παράνομη ενέργεια παραβίασης προσωπικών δεδομένων, χωρίς άδεια από τους παραλήπτες, με στόχο τη δόλια υφαρπαγή ψήφων, μέσω της παραπλάνησης.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι συνάδελφος σε ανάρτησή του θεώρησε ότι το παραπλανητικό email προερχόταν από τη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ. Ενημερώνω επίσης, ότι στον ΕΔΟΕΑΠ τηλεφωνούσαν αγανακτισμένοι πολλοί ασφαλισμένοι.
Ειλικρινά, δεν πίστευα ποτέ ότι το βρώμικο παιχνίδι της «ομάδας Καρούτζου» θα έφθανε σε αυτό το σημείο. Είναι προφανές ότι τόσο εγώ όσο και άλλοι συνάδελφοι επιφυλασσόμαστε να καταγγείλουμε με κάθε νόμιμο μέσο στη δικαιοσύνη τις έκνομες ενέργειές τους».