ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Ακρίτα σε Γερμανού: «Ναταλία, ο πατέρας σου και μέντορας μου Φρέντυ Γερμανός θα ήταν περήφανος»


Στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού η δημοσιογράφος Ελενα Ακρίτα μετά την οργανωμένη επίθεση που εξαπέλυσαν σε βάρος της παρουσιάστριας εθνικιστικοί και ακροδεξιοί κύκλοι στα social media..
Τις τελευταίες ώρες η Ναταλία Γερμανού έγινε στόχος πρωτοφανούς επίθεσης γιατί φιλοξένησε στην εκπομπή της «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha, τον γνωστό ακτιβιστή και διασώστη προσφύγων, Ιάσονα Αποστολόπουλο.
Όπως όμως σημειώνει και η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο Facebook, το μόνο που κατάφεραν οι ακροδεξιοί ήταν «να συσπειρώσουν τους δημοκράτες γύρω της», στηρίζοντας την απόφαση της Ναταλίας Γερμανού να δώσει δημόσιο βήμα σε έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη διάσωση των προσφύγων.
Ολόκληρη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:
«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ακύρωσε τελευταία στιγμή την παρασημοφόρηση του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου γιατί την “μάλωσαν” και έκανε πίσω.
Η Ναταλία Γερμανού τον κάλεσε στην εκπομπή της κι ανέδειξε το σπουδαίο έργο του.
Αμέσως οι ακροδεξιοί ενορχήστρωσαν τη δολοφονία χαρακτήρα της με σεξιστικούς κακοποιητικούς χαρακτηρισμούς που δεν θα ανακυκλώσουμε. Το μόνο που κατόρθωσαν όμως ήταν να συσπειρώσουν τους δημοκράτες γύρω της.
Ναταλία, ο πατέρας σου και μέντορας μου Φρέντυ Γερμανός θα ήταν περήφανος για την κόρη του»