ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Ο Τσακαλώτος τρολάρει Χατζηδάκη με γνωστό κόμικ


Με ένα αιχμηρό σχόλιο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρεται στον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη και στην υπουργική απόφαση με την οποία καταργείται η υποχρέωση ηλεκτρονικής προαναγγελίας της υπερεργασίας στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.
Σύμφωνα με τον κ. Τσακαλώτο, στην ουσία με την υπουργική απόφαση δίνεται το ελεύθερο στους εργοδότες να κρατάνε έως και μία ώρα μετά το ωράριό τους τους εργαζόμενους τους χωρίς καμία δυνατότητα ελέγχου, αφού αυτές οι ώρες θα είναι από εδώ και πέρα μαύρες.
Ο ίδιος μάλιστα σε υστερόγραφό του κοινοποιεί το γνωστό κόμικ «Κουραφέλκυθρα» και παραθέτει το αγαπημένο στριπάκι του υπουργού Εργασίας.
Όπως γράφει αναλυτικά:
Ο κύριος Χατζηδάκης καταργεί ένα-ένα κάθε εργασιακό δικαίωμα.
Με την χθεσινή υπουργική απόφαση του καταργείται η υποχρέωση ηλεκτρονικής προαναγγελίας της υπερεργασίας στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ και επιστρέφουμε στο προ του 2018 καθεστώς: η υπερεργασία να μην δηλώνεται πουθενά. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δίνεται το ελεύθερο στους εργοδότες να κρατάνε έως και μία ώρα μετά το ωράριό τους τους εργαζόμενους τους χωρίς καμία δυνατότητα ελέγχου, αφού αυτές οι ώρες θα είναι από εδώ και πέρα μαύρες.
ΥΓ: Ο Antonis Kourafelkythros ζήτησε από αρκετό κόσμο να διαλέξει το αγαπημένο του στριπάκι. Είμαι απόλυτα σίγουρος για το από ποια σειρά θα διάλεγε ο κ. Χατζηδάκης:πηγή: newpost