ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Έξαλλοι στο ΚΙΝΑΛ με τον Ζούλα της ΕΡΤ


Ποιοι δημοσιογράφοι προτάθηκαν για το ντιμπέιτ

Σφοδρή δυσαρέσκεια εκπέμπεται από τα επιτελεία υποψηφίων για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ. -πλην του Ανδρέα Λοβέρδου- για τους χειρισμούς της ηγεσίας της ΕΡΤ και συγκεκριμένα του Κ. Ζούλα.. Στο επίκεντρο βρίσκεται το θέμα του μεταξύ τους ντιμπέιτ. Υπενθυμίζεται πως η ΕΡΤ ανέλαβε τη διοργάνωση του ντιμπέιτ της 29ης Νοεμβρίου, που θα μεταδοθεί στις 10 το βράδυ μετά το δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ενώ πρότεινε και τους δημοσιογράφους που θα απευθύνουν τις ερωτήσεις.
Οι δημοσιογράφοι, που προτάθηκαν από την ΕΡΤ, σύμφωνα με πληροφορίες,  είναι οι Γιώργος Κουβαράς από το Action24, ο Παύλος Τσίμας από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και ο Τάσος Παππάς από την Εφημερίδα των Συντακτών.
Η σύνθεση των δημοσιογράφων και τα μέσα που εκπροσωπούν ορισμένοι εξ αυτών φαίνεται πως δεν ικανοποιεί τους συμμετέχοντες -πλην του Ανδρέα Λοβέρδου (σημειωτέον, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα παραβρεθεί στην τηλεμαχία).
Ένα από τα επιχειρήματα που προβάλλεται είναι ότι «περιέργως» δεν υπάρχει δημοσιογράφος από τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος η διαδικασία να μην έχει την παραμικρή εμβέλεια στο ευρύ κοινό.
Συνεργάτες των υποψηφίων, πάντως, βάλλουν κατά του Κωνσταντίνου Ζούλα, συνδέοντας τις επιλογές για το ντιμπέιτ με την θητεία του στο γραφείο Τύπου της ΝΔ, στο πλάι του Κυριάκου Μητσοτάκη…