ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Τον Μανιό ρε;


Ελαφρά στο χέρι τραυματίστηκε ο αγωνιστής Νίκος Μανιός, γραμματέας του «ΣΦΕΑ- Σύλλογος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974», κατά τη διάρκεια έντασης που.. επικράτησε το πρωί στο Πολυτεχνείο, όταν ομάδα φοιτητών προσπάθησε να εμποδίσει αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει στεφάνι.
Ο ίδιος ο Ν. Μανιός, μιλώντας στο newsbeast.gr, περιέγραψε το συμβάν, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως περίπου 30 άτομα από δύο ομάδες της εξωκοινοβoυλευτικής αριστεράς, «άρχισε να μας σπρώχνει, επικράτησε ένας πανικός αλλά δεν υπήρχε καμία απολύτως περίπτωση να υποχωρήσουμε και να αφήσουμε να περάσει αυτός ο τραμπουκισμός».


Η δήλωση του Ν. Μανιού:
«Είμαι γραμματέας του “ΣΦΕΑ- Σύλλογος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974” και με αυτήν μου την ιδιότητα βρισκόμουν εκείνη την ώρα μέσα στο Πολυτεχνείο μαζί με τους συντρόφους μου.
Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι μια ομάδα 30 περίπου ατόμων, από δύο ομάδες της εξωκοινουβελευτικής αριστεράς, δεν επέτρεπαν στην πόρτα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ να περάσει και να καταθέσει στεφάνι. Τα μέλη του συλλόγου αντιδράσαμε πολύ έντονα.
Η ομάδα των 30 ατόμων άρχισε να μας σπρώχνει, επικράτησε ένας πανικός αλλά δεν υπήρχε καμία απολύτως περίπτωση να υποχωρήσουμε και να αφήσουμε να περάσει αυτός ο τραμπουκισμός. Τελικά η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε το στεφάνι κανονικά. Τραυματίστηκα πολύ ελαφρά στο χέρι, είμαι καλά. Είμαι μέσα στην πορεία τώρα. Συνεχίζουμε».