ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Απολύθηκε δημοσιογράφος με «προσωπική απόφαση Αλαφούζου»


Μια ακόμη απόλυση στον αθλητικό ραδιοσταθμό του ΣΚΑΪ, που έγινε μετά από παρέμβαση του ισχυρού άνδρα του ομίλου Γιάννη Αλαφούζου, δύο μήνες μετά την απομάκρυνση (και) του.. Μιχάλη Λεάνη. Από την περασμένη Παρασκευή ο Βασίλης Βέργης δεν ανήκει στο δυναμικό του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 έπειτα από 6,5 χρόνια, με προσωπική απόφαση Αλαφούζου όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στα social media. Διαβάστε τι έγραψε:
«Επειδή σέβομαι -και ευχαριστώ πολύ- όσους ρωτούν να μάθουν γιατί από σήμερα δεν είμαι στην εκπομπή (ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ) που δημιούργησα (Με ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ σημειώνω: με τεράστια επιτυχία) πριν από 6,5 χρόνια στον ΣΠΟΡfm 94,6, το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι τουτο: την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, εντελώς αιφνιδιαστικά, ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ από τον σταθμό με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου. Τα “πως” και “γιατί” θα δημοσιοποιηθούν ΟΛΑ τις επόμενες ημέρες. Για την ώρα καταλαβαίνετε ότι προηγούνται οι νομικές ενέργειες.
Υγ. Ευχαριστώ και δημόσια τον ΦΙΛΟ ΜΟΥ Βαιο Τσουτσικα. Για την εξαιρετική συνεργασία μας αλλά και για την στάση που κράτησε στο θέμα. Και την Παρασκευή και πριν από λίγη ώρα στον αέρα του ΣΠΟΡ fm 94,6».
Ο Μανώλης Γρηγοράκης σχολίασε στο fb: «Δεν ξέρω γιατί απολύθηκε από τον Σπορ fm ο Βασίλης Βεργής, δεν έχω μιλήσει μαζί του. Ξέρω όμως (χρόνια τώρα) ότι ο Βασίλης είναι κανονικός δημοσιογράφος. Και για τους κανονικούς δημοσιογράφους, αυτού του τύπου οι απολύσεις είναι στο πρόγραμμα. Είναι όμως -ευτυχώς- και κάτι άλλο: παράσημο».