ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Με το ΚΚΕ Κιμούλης, Μηλιός, Δαβανέλος, Πατέλη


Μεταξύ εκείνων οι οποίοι συστρατεύονται με το ΚΚΕ, κατόπιν του καλέσματος αγωνιστικής συμπόρευσης που απηύθυνε ο Περισσός, είναι και οι Γιώργος Κιμούλης, Γιάννης Μηλιός, Δημήτρης.. Πατέλης, Αντώνης Δαβανέλος, Μάνος Σαριδάκης, Νίκος Παπαδόπουλος, Χρήστος Σαλταπίδας, Βασίλης Γκιτάκος, Αντώνης Μυρωδιάς.
Ο Γιώργος Κιμούλης, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, είχε φλερτάρει στο παρελθόν με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Μηλιός, ομότιμος καθηγητής του ΕΜΠ, έχει αποχωρήσει χρόνια από την Κουμουνδούρου, ενώ ο Δημήτρης Πατέλης είναι καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Ο Αντώνης Νταβανέλος είναι συνταξιούχος της «Ολυμπιακής» και πρώην μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μάνος Σαριδάκης κύριος ερευνητής στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και καθηγητής στις ΗΠΑ, ο Χρήστος Σαλταπίδας πλοίαρχος Πολεμικού Ναυτικού ε.α., ο Αντώνης Μυρωδιάς γλύπτης, μέλος της εφορίας γλυπτικής του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι ποδοσφαιριστής, τερματοφύλακας του «Αστέρα Τρίπολης» και ο Βασίλης Γκιτάκος μέλος του ΔΣ της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Ο Περισσός θα συνεχίσει την προσπάθεια αυτή και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα Συνεδρίων του ΚΚΕ, τόνισε μεταξύ άλλων: «Το ΚΚΕ καλεί τον λαό να πιστέψει τη δύναμη της οργανωμένης πάλης, να γίνει ο ίδιος πρωταγωνιστής των εξελίξεων».

Β. Σκουρής / Παιχνίδια Εξουσίας (ieidiseis)