ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Ο μπιζιμπόντης υπουργός και η "Καθημερινή"


Με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα τα βάζει η «Καθημερινή» με ένα αιχμηρότατο σχόλιο στη στήλη Θεωρείο. Τον αποκαλεί μπιζιμπόντη -δηλαδή ασχολείται με τα πάντα χωρίς να.. παράγει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα- και του καταλογίζει ότι υποπίπτει διαρκώς στο ένα επικοινωνιακό λάθος μετά το άλλο, καθώς βιάζεται να ανακοινώσει πράγματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς του. Ακολουθεί ολόκληρο το σχόλιο της Καθημερινής:
"Μπιζιμπόντης
Ο αν. υπουργός Εσωτερικών υποπίπτει διαρκώς στο ένα επικοινωνιακό λάθος μετά το άλλο, καθώς βιάζεται να ανακοινώσει πράγματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς του. Τελευταία μας είπε πως τα μέτρα που ισχύουν θα διαρκέσουν έως τα Χριστούγεννα. Αυτό είναι και το πιθανότερο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι δουλειά του Πέτσα να προκαταλαμβάνει αποφάσεις, ειδικά όταν έχουμε μια τόσο δυναμική και μεταβαλλόμενη κατάσταση όπως η πανδημία. Εξ ου και πολλοί λένε πως ο Πέτσας ανήκει στην κατηγορία του μπιζιμπόντη, δηλαδή αυτού που ασχολείται με τα πάντα χωρίς να παράγει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Υπερβολές."