ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Το σποτ που ανέβασε ο Τσίπρας για τον εμβολιασμό - Guest star ο Άδωνις


Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού με ένα βίντεο διάρκειας 35 δευτερολέπτων στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. «Εμβολιαζόμαστε - Είμαστε θετικοί στη ζωή» σχολίασε και ο Αλέξης Τσίπρας σε σχετική του ανάρτηση στα social media επισυνάπτοντας το βίντεο. Στο βίντεο που εντάσσεται στην εμβολιαστική καμπάνια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μεταξύ άλλων κάνει την εμφάνισή του και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος τον Οκτώβριο είχε κάνει την πρωτοφανή δήλωση για τους ανεμβολίαστους, το γνωστό πλέον «μη σώσουν!».
«Τη στιγμή που οι δείκτες της πανδημίας καθημερινά καταγράφουν το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει διαρκώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να προστατέψει τη δημόσια υγεία. Βασικό στοιχείο της αποτυχίας της είναι τα χαμηλά ποσοστά στον εμβολιασμό, κάτι που οφείλεται και στην αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών, παρά τα εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για τον σκοπό αυτό» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.
Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, «από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ανέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού με όσα μέσα διαθέτει στο δημόσιο διάλογο και σε όλους τους χώρους που δρα και παρεμβαίνει. Αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει συστηματικά να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία εντείνει την δική του προσπάθεια, με μια μεγάλη επικοινωνιακή καμπάνια να πειστούν όλοι, νέοι και μεγαλύτεροι. Με κεντρικό σύνθημα τη λέξη “Ζωή” καλούμε όλες και όλους να εμβολιαστούν για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές ακόμη κι αν νοσήσουμε.
Εμβολιαζόμαστε. Είμαστε θετικοί στη ζωή».
- πηγή: avgi.gr